HTML

Kékcédula

A kék cédula nem veszett el, csak átalakult. A választások eredményeit befolyásoló "trükkök százai" eddig ismeretlenek voltak a nagyközönség előtt, ám a választás egyenlősége megköveteli, hogy mindenki alkalmazhassa ezeket. Ha tudsz ilyet, oszd meg velünk: kekcedula [KUKAC] gmail [PONT] com

Friss topikok

Linkblog

MDF a kilőtt megyékben is - már 76000 felett az átjelentkezések száma

2010.04.02. 14:01 mucin

Még senki nem késett le az átjelentkezésről, ehhez az alábbi lapot kell csupán kitöltenie és leadnia a helyi választási irodánál (kitöltéshez kattints a képre):

 

Az Országos Választási Iroda adatai szerint mostanáig 40845-en jelentkeztek át más településre április 11-re, és 35725-en április 25-re.

 

Az MDF 5%-ához minden Nógrádból, Somogyból és Vasból átjelentkező szimpatizánsra szüksége lehet, ugyanis a fenti megyék szavazói csak más megyékbe átjelentkezve szavazhatnak az MDF listájára, hiszen itt nem lesz rajta a párt neve a szavazólapokon.

 

A töredékszavazat-szaporítási trükkön kívül hasznos lehet az átjelentkezés az LMP számára is, mivel a 176 egyéni kerületből csak 92-ben lehet a párt jelöltjére szavazni, akire leadott voks felkerülhet az országos kompenzációs listára.

 

A három nagy párt szimpatizánsai második fordulós átjelentkezéssel Budapest szocialista kötődésű kerületeiben (például Újlipótváros) és a jobbikos Borsodban (például Ózd) csatázhatnak eséllyel a közvélemény-kutatók szerint.

 

(Át)jelentkezési határidő: 2010. április 9.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: átjelentkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://kekcedula.blog.hu/api/trackback/id/tr151889523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása