HTML

Kékcédula

A kék cédula nem veszett el, csak átalakult. A választások eredményeit befolyásoló "trükkök százai" eddig ismeretlenek voltak a nagyközönség előtt, ám a választás egyenlősége megköveteli, hogy mindenki alkalmazhassa ezeket. Ha tudsz ilyet, oszd meg velünk: kekcedula [KUKAC] gmail [PONT] com

Friss topikok

Linkblog

Szanyi kapitányék szervezetten kékcéduláztak

2010.04.16. 11:43 mucin

Az angyalfold.blog.hu által feltöltött Youtube hangfelvételen Szanyi Tibor szocialista szavazók tömeges átjelentkeztetését szabta kampánycsapata feladatául:

 

 

"Mindenkit, akit ismerünk nem csak szavazásra kell buzdítani, hanem azért kell felhívni telefonon, és ezt említve megint azért azt hiszem egy kicsit alszunk, mert ugye beszéltünk róla, hogy mindenki naponta tíz embert felhív, de senki nem hívott fel szinte senkit.

[zúgolódás], Jaj de jó, hogy mondjátok! ["Negyvenhárom levelet még külön megírtam!"]

Bocsánat, elnézést, nagyon megnyugodtam. De viszont most azt kell mondani mindenkinek, hogy nyugodtan szóljon a testvérének, a rokonának, a barátainak még Budapesten belül is, hogy ha teheti, kérje át magát a XIII-ba, feltéve, hogy MSZP-s szavazóról beszélünk. Annyit kell mondani, hogy aki teheti, ne Zuglóban, ne a Ferencvárosban, ne Karcagon, ne Zalaegerszegen, hanem a XIII. kerületben szavazzon, főképpen, ha megbízható ismerősről van szó. Tehát megbízható, tehát nem általában szólogatunk, hanem akiről feltételezzük, hogy ő neki van az ismeretségi körében szintén baloldali szavazó."

 

Korábban Szanyi Tibor volt az, aki sajtótájékoztatón "figyelmeztetett, hogy az átjelentkezéses szavazás ugyan törvényes, azonban a jog jogszerűtlen használata igenis jogsértő magatartás. (...) Szanyi felhívta a figyelmet arra, hogy az átjelentkezés valójában kényelmi eszköz, amely arra szolgál, hogy megkönnyítse azok életét, akik állandó bejelentett lakhelyüktől távol élnek és szeretnék gyakorolni állampolgári jogaikat. Ennek ilyen módon történő kihasználása nem diákcsíny, hanem antidemokratikus lépés."

 

Ugyancsak Szanyi Tibor kampánycsapata állította össze az első forduló utáni viccesnek szánt videót, amelyen "Átszavazók Borsodból, Nógrdból, a többségük jobbikos!" illetve "A Viktor is átjelentkezett, itt jön!" poénokat feliratozták a Yamato - Öngyilkos küldetés (Otoko-tachi no Yamato) film végső csatajelenete alá (a Szanyi Kapitány! videót a Mandiner mentette meg a nagyérdemű számára):

 

 

1 komment

Címkék: csalás gyakorlatban átjelentkezés voks10 voksturizmus szervezett átjelentkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://kekcedula.blog.hu/api/trackback/id/tr551926451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChiefChief 2010.04.17. 06:30:49

Csakúgy mint az MSZP, most végérvényesen leszerepelt Szanyi Tibor. A kékcédulázásnak amúgy is a kommunisták - akiknek az utódpártja az MSZP - a feltalálói! Azt gondolom ez az a pillanat, amikor ciki lett rászavazni. Nem csak megjelent a hangfelvétel - de el is iserte, hogy ő van rajta. Ezek után nem az a kérdés, hogy eljöttek-e vidékiek rászavazni, hanem az, hogy erre buzdított, majd pedig pont ezt itélte el.
Nekünk XIII. kerületieknek kell összefognunk, mert Szanyiban nincs annayi tisztesség, hogy visszalépjen - bízik a régi kommunistákban, akik őt eddig gond nélkül beszavazták.
Van alternatíva ma a XIII. kerületben. Először is az igazi baloldalt új párt képpviseli - még ha sok gyakorlatlan fiatal is aképviselőjük, és még akkor is, ha eddig csak ebben és a mérhetetlen önbizalmat sugalló naivitásoktól sem mentes programjuk terjedelmében mások - az LMP képviseletében Tordai Bence. Sokunknak, függetlenül attól, hogy a Fidesz szineiben indul mégis dr Szalay Péter főorvos az aki az elfogadható alternatíva - egyszerre lehet egy szimpatikus, szélsőségektől mentes ember a képviselőnk, és a kormánypárt képviselője is. Ráadásul neki van esélye is Szanyit kiütni - az eddigi eredménye is nagyon jó!
süti beállítások módosítása